in memoriam

Erwin 02We staan niet altijd stil bij het woord “samen”
Maar het is een groot gemis als “samen” uit je leven is.
Het mooiste wat je kunt achterlaten zijn sporen van liefde.
We laten je los, intens verdrietig maar voor altijd verbonden.

Erwin Vrielink

Neede, 17 december 1966      Emmeloord, 16 oktober 2019

onze lieve zoon, broer, zwager, oom, “vriend”
en stille kracht achter Flevobike

Wij wensen Marit, Tess en Cas heel veel sterkte met dit grote verlies.

Johan & Hendrika Vrielink-Avink

Arjan & Jolande Vrielink-Broekhoff
      Michel
      Kim, Kasper & Lynn
      Iris

André & Sawina Vrielink-Luttikhuizen
      Quinten
      Fayenn

Janette & Syds Boersma-Vrielink
      Roan
      Niels
      Thijs

 

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Erwin en ons te condoleren op dinsdag 22 oktober
van 19.00 tot 19.45 uur in Yarden Uitvaartcentrum ‘t Westerhuis, Espelerlaan 69a in Emmeloord.


De crematie vindt in besloten kring plaats.

International Cargo Bike Festival (ICBF)

ICBF award winner VeloveAfgelopen weekend (14-16 juni 2019) vond in de stad Groningen het ICBF plaats. Een evenement waar ideeën uitgewisseld worden en waar mensen samen oplossingen bedenken voor de vermindering van de CO2-uitstoot. Ook wil het een bijdrage leveren aan schonere, minder verstopte steden waar het welzijn van de mens centraal staat. Bijna 100 bedrijven en organisaties lieten zien wat bak- en vrachtfietsen op dit gebied te bieden hebben.

 Tijdens dit festival werden er voor het eerst de Cargo Bike of the Year Awards uitgereikt in drie categorieën: licht, zwaar en aanhanger. De winnaars werden gekozen door een jury van experts uit het veld.

In de zware categorie ging de award naar de firma Velove met de Armadillo. Ook wij zijn blij met deze erkenning en natuurlijk ook trots dat wij aan dit succes een bijdrage hebben mogen leveren.

Voorlopige verkoopstop Flevobike Orca

Orcas voor het pand kleinWij onderzoeken momenteel of we verder gaan met de productie en verkoop van de Flevobike Orca. Een verdere voortzetting van de huidige verkoop- en productieactiviteiten is voor ons helaas niet langer rendabel, te kleine aantallen en daardoor hoge productiekosten.

Het besluit om te stoppen met de verkoop van de Orca heeft geen effect op de lopendeorders, deze worden conform onze afgegeven orderbevestigingen uitgeleverd. Nieuwe orders worden (voorlopig) niet aangenomen.

Voor bezitters van een Orca geldt dat de garantie, beschikbaarheid van reserveonderdelen, onderhoud en reparaties zo lang als nodig door Flevobike en haar dealers zal worden ondersteund.

Wij geloven nog steeds dat de ORCA een geweldige toekomst kan hebben, zeker gezien de huidige CO2-discussie. Daarom bekijken wij ook de mogelijkheden om de gehele productie en verkoop van de Orca over te dragen aan een nieuwe partner. Mocht u een serieuze kandidaat weten die interesse heeft, dan zouden wij graag met deze in contact komen.

Zodra er meer bekend is over onze definitieve beslissing met betrekking tot de Flevobike Orca, zullen wij dit melden.

Klimmen tegen Multiple Sclerose (MS)

Tineke Kingma strijd tegen MS kleinOp 10 juni 2019 gaat Tineke Kingma, zelf MS-patiënt, de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen in haar Flevobike Orca (www.klimmentegenms.nl). Haar doel is om naar de top van deze berg te fietsen, alles uit de kast is haar motto in haar strijd tegen MS.

Tevens organiseert zij een  BeneFietsevent op 28 april om geld in te zamelen voor meer onderzoek rondom MS. Meer informatie over dit evenement vind je op haar FaceBook-pagina Benefietsevent Klimmen Tegen MS. Mocht u willen deelnemen of op enigerlei wijze een bijdrage willen leveren aan dit evenement, neem dan contact met haar op.

Wij wensen haar en natuurlijk alle andere deelnemers heel veel succes.

Subcategorieën