Fietsen voor een huis

FietsvooreenhuisRuim 20 jaar geleden kocht Adri Burghout een bouwpakket van de Alleweder A2. Na jaren niet meer te hebben gebruikt werd de fiets vorig jaar onder het stof vandaan gehaald, en wel met een reden. Op 9 september as gaat Adri namelijk deelnemen aan de sponsoractie “Fiets voor een Huis”. De afsluiting is de beklimming van de Col du Galibier, niet onbekend in de wielerwereld.

Adri hoopt met zijn verbouwde en gepimpte Alleweder deze Col te gaan bedwingen. Wij wensen hem en natuurlijk alle andere deelnemers heel veel succes.

Voor meer informatie zie www.fietsvooreenhuis.nl

Eurobike 2017

070901 010Het is alweer bijna tijd voor de grootste fietsbeurs van de wereld. Eurobike wordt gehouden in Friedrichshafen, Zuid-Duitsland van woensdag 30 augustus tot zaterdag 2 september.

Deze beurs wordt internationaal erkend als de "voornaamste vakbeurs" voor de gehele fietsindustrie. 1400 exposanten van over de hele wereld zullen voor de vakhandel, bezoekers en eindgebruikers in 13 hallen onderdelen, accessoires en uitrusting voor het komende seizoen presenteren.

Op de "Eurobike Festival Day" op 2 september 2017, opent de beurs haar deuren voor alle fietsers en hobby bikers, toegang is 14 euro.

Precies 10 jaar geleden won Flevobike op deze beurs met de GreenMachine een Gold Eurobike Award en daar zijn wij nog steeds trots op. Temeer omdat deze fiets nog steeds door ons wordt geproduceerd en wij ondertussen al heel veel tevreden klanten hebben rondrijden op deze onderhoudsarme ligfiets.

Cargo Bike Festival 2017

Cargo festivalEen reportage van Jos Sluijsmans over het International Cargo Bike Festival 2017 dat in juni plaatsvond in Nijmegen. Dit is een jaarlijks terugkerend  evenement waar bezoekers, gebruikers, ontwerpers, fabrikanten  en verkopers van bak- en transportfietsen elkaar ontmoeten en inspireren.

Blijft leuk! In 2014 ontmoetten Johan Erlandsson van Velove, Arne Melse van DHL en de gebroeders Vrielink van Flevobike Technology VOF elkaar op het International Cargo Bike Festival in Nijmegen. Uit deze samenwerking is de Cubicycle / Velove Armadillo ontstaan.

Expositie Dutch Bike

dutch bikeOnder de naam Dutch Bike is het nieuwste, beste en meest bijzondere op het gebied van het Nederlands fietsontwerp te zien op een tentoonstelling in de binnenstad van Arnhem. Op deze expositie mag een Greenmachine natuurlijk niet ontbreken.

Voor meer informatie zie www.dutch-bike.nl en het item van omroep Gelderland.

Subcategorieën