Klantencases

2017 11 08 2Zoals bekend neemt het vervoer van pakketten sterk toe en vanwege de CO2-reductie en het dichtslibben van de binnensteden zocht de Firma Velove uit Zweden naar een milieuvriendelijk transportmiddel. Flevobike Technology heeft, in opdracht van en voor Velove de Armadillo vrachtfiets ontworpen die 125 kilo aan goederen kan vervoeren.

Een van de speerpunten in het wereldwijde programma van DHL is om de uitstoot van CO2 en fijnstof terug te dringen, DHL is inmiddels de grootste afnemer van de Armadillo. De containers van de Armadillo zijn voorzien van een ‘high secure slam lock’ die ervoor zorgt dat de zendingen veilig opgeborgen zijn.

Flevobike heeft, in overleg met de toeleverancier de firma Onkenhout, voor de palsluiting met afstandsbediening gekozen omdat deze een laag energieverbruik heeft, gebruiksvriendelijk is en de pakketten veilig afsluit. De zonnepanelen op het dak van de container voorzien de gehele fiets, en dus ook de sluiting van stroom. Hiermee wordt de pakketpost groen, veilig en gebruiksvriendelijk bezorgd! 

In één van de klantencases video’s van de firma Onkenhout vertelt André Vrielink, mede eigenaar van Flevobike, over de voordelen van dit sluitsysteem.