Dit is ‘m dan, de laatste Orca! [VERKOCHT!]

kl Blauwe Orca 03Na een tijd afgeleid te zijn door de GoLo zijn we nu eindelijk de laatste hand aan het leggen aan de laatste Orca die Flevobike ooit zal verlaten. Het is het einde van een hoofdstuk en het begin van een complete nieuw avontuur. Maar wees niet getreurd, deze Orca is nu te koop!

Deze mooie Azuur Blauwe variant heeft meerdere opties, waaronder onze e-assist. De gespaakte wielen zijn een stuk stijver, de trommelremmen onderhoudsvrij en het bagagenetje en de vloermatten maken hem af. Daarnaast wordt hij geleverd met windscherm en dakje om je te beschermen in ieder weertype.

De Orca is altijd al onderscheidend geweest ten opzichte van andere velomobielen, mede dankzij zijn superieure bouwkwaliteit, comfort en ergonomie. Dit zie je terug in de Rohloff versnellingsnaaf, compleet gesloten aandrijflijn, ademende zitje en goede verlichting. De e-assist helpt je om de heuvel op te komen en weg te rijden bij het stoplicht, maar met de aerodynamica van een velomobiel is de range bijna onbeperkt.

VERKOCHT!

 

kl Blauwe Orca 01 kl Blauwe Orca 02 kl Blauwe Orca 04 kl Blauwe Orca 05 kl Blauwe Orca 06 kl Blauwe Orca 07 kl Blauwe Orca 08 kl Blauwe Orca 09 kl Blauwe Orca 10