Flevobike vrachtfiets

Naast ontwikkeling en prototype bouw voor derden zet Flevobike sinds januari 2020 vol in op de ontwikkeling van een nieuw eigen product, de vrachtfiets voor professionele toepassingen. Wij zijn van mening dat het leveren van goederen en diensten, met name in de grote steden zoals het nu gaat niet meer verenigbaar is in een gezonde leefomgeving en dat vrachtfietsen hierin een goede oplossing kunnen zijn.

Dit wordt een vierwielige vrachtfiets met een comfortabele zithouding en innovatieve aandrijving. Met de lage laadvloer en uniek container wissel systeem zal dit één van de meest veelzijdige cargobikes op de markt worden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk laadvermogen in een relatief compact jasje te steken, waarbij het belangrijk was dat het nog steeds een fiets bleef. Met 250kg laadvermogen, met of zonder 1,5m³ container, weersbescherming of niet, of je nu pakketten bezorgt of een koffiebar exploiteert, deze vrachtfiets is multifunctioneel inzetbaar!

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

GoLo sideview 01