SPEZI 2019, Internationale Spezialradmesse

Spezi 2019 kleinOok in 2019 bereidt Germersheim zich opnieuw voor op een speciaal ligfiets en Velomobiel festival  in het laatste weekend van april. Op 27 en 28 april 2019 worden de poorten van de 24e International Special Bikes Show geopend voor bezoekers en exposanten van over de hele wereld. De actuele informatie over hoogtepunten, nieuwigheden en exposanten van de SPEZI 2019 vindt u op www.spezialradmesse.de.

Enkele honderden leveranciers van ligfietsen, velomobielen en/of onderdelen, zijn elk jaar weer op deze bijzondere beurs aanwezig. Alles verdeeld over drie hallen, een buitenterrein en drie verschillende testparcoursen die je de gelegenheid geven om naar hartenlust de diverse fietsen te testen. Daarnaast worden er ook doorlopend lezingen gegeven, niemand hoeft zich dus te vervelen.

Ook voor de kinderen is er meer als voldoende vertier, springkussens, knutselhoekjes en funbikes.

Dus tot ziens in Germersheim, wij verheugen ons op uw bezoek!

Vrolijke feestdagen

kerstkaart nieuwjaar 2018Wij wensen jou en je ligfiets hele fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

We wish you and your recumbent a very merry Christmas and a happy new Year.

Wir wünschen Ihnen und Ihrem Liegerad ein frohes Weihnachtsfest und einen guten Rutsch ins neue Jahr.

Dag van de Ondernemer

Dag van de OndernemerOp 16 november jl, de Dag van de Ondernemer, maakte wethouder Irene Korting een business-tour door gemeente Dronten en ging zij langs bij diverse ondernemers.

Zo ook bij het familiebedrijf Flevobike van André, Arjan en Erwin Vrielink waar haar een blik in de toekomst werd gegund met betrekking tot een aantal innovatieve concepten voor mens-aangedreven voertuigen.

Flevobike Orca (3.0)

2018 11 16 16.19.20Een foto van een van de eerste Orca's met Carbon bodemdeel.

De Orca heeft een modificatie ondergaan; nieuw is de toepassing van Carbon voor de zelfdragende carrosserie. Een groot voordeel van carbon is het gewicht van dit materiaal, het is namelijk extreem licht maar tegelijkertijd toch sterk.

Subcategorieën