De Orca als uithangbord

Orca groen2Het rijwiel als reclamezuil gebruiken is populair, speciaal in de grote steden. Een klant in Denemarken gebruikt zijn Flevobike Orca als dagelijks vervoermiddel en tevens om op een originele wijze reclame te maken voor zijn onderneming.

Het voordeel van een zogeheten “marketingfiets”; je werkt op een duurzame manier mee aan de promotie van de onderneming en je bent nog gezond bezig ook. Het zet jouw bedrijf op een positieve manier op de kaart.

Een Orca trekt sowieso veel aandacht maar in deze vorm nog veel meer. Dus wellicht een idee voor jouw (eigen) bedrijf?

Hier vind je meer informatie over de Orca (zie ook onze webshop).

Volg ons op Linkedin

Aankondiging LinkedInVanaf heden houden we u via onze Linkedin-bedrijvenpagina graag op de hoogte van uitgevoerde projecten, het laatste nieuws van onze organisatie, (inter)nationale evenementen en de (lig)fietsbranche.

Om op de hoogte te blijven drukt u simpelweg op de knop ''volgen' in de Linkedin-pagina.

Gestolen Flevobike GreenMachine

GM rood 02Op woensdag 6 september is in de omgeving van de Pieter Klapwijkstraat te Rotterdam onze GreenMachine gestolen met het framenummer 00560 . De ligfiets is voorzien van F-lite banden en een speciaal voor de GreenMachine gemaakte bagage tas. Op de deksel van deze tas staat het logo van Flevobike.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over de dader(s) en/of de gestolen fiets, neem dan A.U.B. contact met ons op. Alvast hartelijk dank.

Voor meer informatie zie onze Facebookpagina.

De “Fiets” bestaat 200 jaar

SWR filmploeg 04Dit jaar bestaat de “Fiets” 200 jaar, voor de Südwestrundfunk (SWR) een reden om hier een documentaire over te maken. Vandaag was de SWR te gast bij Flevobike om TV opnames te maken over de ontwikkeling van de ligfiets en de velomobiel. In de hoofdrol de GreenMachine en de Orca, maar natuurlijk ook de gebroeders Vrielink. Deze documentaire wordt eind van dit jaar uitgezonden, wij houden je op de hoogte.

Subcategorieën