Volg ons op Linkedin

Aankondiging LinkedInVanaf heden houden we u via onze Linkedin-bedrijvenpagina graag op de hoogte van uitgevoerde projecten, het laatste nieuws van onze organisatie, (inter)nationale evenementen en de (lig)fietsbranche.

Om op de hoogte te blijven drukt u simpelweg op de knop ''volgen' in de Linkedin-pagina.

Gestolen Flevobike GreenMachine

GM rood 02Op woensdag 6 september is in de omgeving van de Pieter Klapwijkstraat te Rotterdam onze GreenMachine gestolen met het framenummer 00560 . De ligfiets is voorzien van F-lite banden en een speciaal voor de GreenMachine gemaakte bagage tas. Op de deksel van deze tas staat het logo van Flevobike.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over de dader(s) en/of de gestolen fiets, neem dan A.U.B. contact met ons op. Alvast hartelijk dank.

Voor meer informatie zie onze Facebookpagina.

De “Fiets” bestaat 200 jaar

SWR filmploeg 04Dit jaar bestaat de “Fiets” 200 jaar, voor de Südwestrundfunk (SWR) een reden om hier een documentaire over te maken. Vandaag was de SWR te gast bij Flevobike om TV opnames te maken over de ontwikkeling van de ligfiets en de velomobiel. In de hoofdrol de GreenMachine en de Orca, maar natuurlijk ook de gebroeders Vrielink. Deze documentaire wordt eind van dit jaar uitgezonden, wij houden je op de hoogte.

Fietsen voor een huis

FietsvooreenhuisRuim 20 jaar geleden kocht Adri Burghout een bouwpakket van de Alleweder A2. Na jaren niet meer te hebben gebruikt werd de fiets vorig jaar onder het stof vandaan gehaald, en wel met een reden. Op 9 september as gaat Adri namelijk deelnemen aan de sponsoractie “Fiets voor een Huis”. De afsluiting is de beklimming van de Col du Galibier, niet onbekend in de wielerwereld.

Adri hoopt met zijn verbouwde en gepimpte Alleweder deze Col te gaan bedwingen. Wij wensen hem en natuurlijk alle andere deelnemers heel veel succes.

Voor meer informatie zie www.fietsvooreenhuis.nl

Subcategorieën